Andrei Găluţ a aflat că iubita şi colegii i-au murit în incendiul din Colectiv. Reacţia lui îţi rupe sufletul

Andrei Găluţ este singurul membru al trupei Goodbye To Gravity care a supravieţuit incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie. Până acum familia şi prietenii au evitat să-i spună că şi prietenii, dar şi iubita i-au murit în urma tragediei, dar în cele din urmă s-au hotărât să-i spună adevărul, pentru că oricum şi-ar fi dat seama că îi ascund ceva. Reacţia solistului în momentul în care a aflat că femeia iubită şi prietenii dragi nu mai sunt i-a speriat şi pe medici, care au decis să-l sedeze din nou.

RomaniaTV.net
28 nov. 2015, 10:28

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye To Gravity, care concerta în Club Colectiv în seara de 30 octombrie, când acolo a izbucnit un incendiu în urma căruia şi-au pierdut viaţa 60 de persoane, şi-a revenit cât de cât, dar drama lui este departe de a se încheia.

Internat într-un spital din Olanda, Andrei Găluţ a suferit mai multe operaţii, iar medicii sunt optimişti în privinţa recuperării fizice. Uneori reuşeşte chiar să comunice cu cei din jur, dar de fiecare dată când a făcut-o a întrebat de iubita lui, Mădălina, şi de colegii de trupă. Din păcate, toţi cinci au murit, iar vestea primită a avut un efect devastator asupra lui Andrei.

Surse citate de spynews.ro au povestit că artistul a izbucnit într-un plâns necontrolat şi a căzut într-o depresie adâncită şi de faptul că este de-a dreptul mutilat după incendiul din Colectiv. Felul în care Andrei Găluţ a reacţionat la primirea veştilor i-a speriat pe medici, care au decis să-l ţină sedat o perioadă mai lungă.