Andrei Gheorghe a murit. Ultimele imagini cu omul de radio şi televiziune VIDEO PAPARAZZI

Vestea că Andrei Gheorghe a murit a şocat pe toată lumea. Cunoscutul om de televiziune şi radio fost surprins de paparazzii în luna decembrie a anului trecut, în timp ce se afla la cumpărături. Îmbrăcat sport, Andrei Gheorghe a luat la bani mărunţi fiecare raion în parte din respectivul magazin. Acesta a petrecut zeci de minute printre rafturile cu produse.

20 mart. 2018, 06:33
Andrei Gheorghe a murit. Ultimele imagini cu omul de radio şi televiziune VIDEO PAPARAZZI

După ce şi-a umplut sacoşele cu fel şi fel de produse, celebrul om de televiziune şi radio s-a îndreptat spre parcarea subterană şi şi-a văzut de drum, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Andrei Gheorghe a murit cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă

Pe 19 martie, în jurul ore 22:00, Andrei Gheorghe a fost găsit mort în baia din locuinţa sa de un îngrijitor al casei. Potrivit primelor informaţii, Andrei Gheorghe era mort de aproximativ 12 ore din cauza unui stop cardio-respirator.

Andrei Gheorghe a murit la 56 de ani. A fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj. Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipetk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era chiar fiica comandantului şcolii de aviatie. Între 1991 si 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa. În 2002 şi 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” şi a reluat emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, si apoi între 2005-2006, la Radio Total.

Vezi video cu Andrei Gheorghe AICI.