Andrei Gheorghe A MURIT la vârsta de 56 DE ANI

Andrei Gheorghe a murit, luni seară, la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit decedat în baia locuinţei sale din Voluntari. Apelul la 112 a venit la ora 22:25.

19 mart. 2018, 21:11
Andrei Gheorghe A MURIT la vârsta de 56 DE ANI

Trupul neinsuflețit ar fi fost descoperit de o persoană care avea grijă de apartament. Bărbatul a sunat la 112, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25. 

Andrei Gheorghe a murit cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă

„Cauzele morţii nu sunt cunoscute, urmează ca un medic legist să stabilească aceste detalii”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov, la România TV.

Potrivit unor surse citate de Mediafax, cauza decesului ar fi fost un stop cardio-respirator, iar Andrei Gheorghe ar fi murit cu 12 ore înainte să fie găsit în baie. 

În urma decesului lui Andrei Gheorghe a fost deschis dosar de moarte suspectă.

Andrei Gheorghe s-a născut în 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia. A fost prezentator de emisiuni radio şi televiziune, dar a realizat şi filme documentare.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia rusă-engleză din cadrul Universităţii Bucureşti. El şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa. Ulterior, el a lucrat la Radio Sky Constanţa, iar consacrarea i-au adus-o emisiunea „13-14” realizată la Pro FM (1996-2002) şi postura de prezentator la Pro TV.

În 2002 şi 2003, Andrei Gheorghe a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe”, după care a avut emisiuni la Radio 21 şi la Radio Total.

A avut un rol secundar în filmele „Amen” al lui Costa Gavras, „Tinereţe fără tinereţe” al lui Francis Ford Coppola şi a colaborat cu „Paraziţii” pentru albumul „Irefutabil”.

În 2004 a devenit consilier media şi realizator de emisiuni – „Politică, frate!” şi „Am o ştire pentru tine!” la Realitatea TV, post cu care şi-a încheiat colaborarea la jumătatea lui 2009, când a plecat la Kanal D.

Andrei Gheorghe a fost şi prezentator al emisiunii „Rătăciţi în Panama”, difuzată de Kanal D.

El a fost şi consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.