Andrei Gheorghe a murit. Mesajul emoţionant al primei soţii: „L-am iubit enorm, necondiţionat”

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Medicii legişti au stabilit că omul de televiziune s-a stins cu 12 ore înainte de a fi găsit prăbuşit în baie.

21 mart. 2018, 13:08
Andrei Gheorghe a murit. Mesajul emoţionant al primei soţii: „L-am iubit enorm, necondiţionat”

Moartea subită a lui Andrei Gheorghe i-a socat pe apropiati. Nimeni nu ştia că jurnalistul suferea de vreo boală.  Andrei Gheorghe a fost intotdeauna o fire libera si a trait fara reguli. Cu toate acestea, în ultima perioada, Andrei  era tot mai abatut, datorita faptului ca voia sa revina in presa, dar nu mai era dorit.

Asta o spune si prima lui sotie, Maria. Cei doi s-au iubit in studentie, iar din casnicia lor a rezultat o fata, Anastasia! Femeia a marturisit ca, de o perioada, era obosit si dezamagit. ”L-am iubit enorm, neconditionat. Probabil a obosit. Mi-a dat un copil exceptional. Ii multumesc toata viata. O sa il iubesc toata viata si o sa ii pastrez memoria”, a spus femeia potrivit observator.tv

Vecinii au marturisit ca l-au vazut ultima data pe acesta sambata, cand a iesit din casa sa duca gunoiul. Nu parea sa aiba probleme de sanatate, insa ducea o viata agitata.

Andrei Gheorghe nu va fi ingropat, ci incinerat sambata, la ora 10.00. Aceasta a fost si ultima dorinta a lui, care va fi indeplinita de familie.

Citeşte şi TESTAMENTUL LUI ANDREI GHEORGHE: „Să stea la coadă, să trăiască din salariu şi să aibă o pensie obişnuită”