Andrei Gheorghe, anunţ trist pe Facebook: „Vrea să moară. Cum să o ajut?”

Andrei Gheorghe trece prin clipe cumplite. Mama acestuia a fost internată într-un spital din Constanța, pentru un control de rutină, însă starea i s-a agravat din cauza unei infecții pe care a căpătat-o în spital.

22 nov. 2016, 10:18
Andrei Gheorghe, anunţ trist pe Facebook: „Vrea să moară. Cum să o ajut?”

Mama fostului realizator Andrei Gheorghe a fost internată în stare gravă într-un spital din Constanţa. Spaima prin care trece femeia o întâlnești la aproape toți pensionarii.

„Mama mea e în spital, în Constanța. E bătrână, bolnavă și plânge. S-a internat pentru un control de rutină. I s-a instalat o branulă care a provocat o infecție violentă. Mâna i s-a umflat ca un butuc, o doare, i s-a comunicat că va trebui operată, nu doarme, suferă și vrea să moară. Nu mai vede bine și îmi spune că operația costă 6.000. Nu are banii ăștia, a muncit o viață, dar nu îi are. Casa a pierdut-o, prietenii i-au murit, copilul e în alt oraș, e singură și speriată. Ce să fac? Cum să o ajut?? Cum să asist indiferent la atâta nedreptate? Cum să mă duc mâine să plătesc taxele? Să-i trimit bani? Asta și fac, lunar, de când a ieșit la pensie. Cu ce a greșit? A crescut copii, a ajutat adulți, a respectat legea, nu a furat, a trăit iubirea, iar acum se sfârșește umilită, o epavă, un nimic. Un rest de carne măcinat de dinții societății din care a făcut parte, dar pentru care astăzi nu mai are decât balast. Dulce, senină, bătrânețe”, a scris Andrei Gheorghe, pe contul lui personal de Facebook. 

Citeşte şi: TOPUL judeţelor cu spitale unde ne îmbolnăvim