Andrei Gheorghe, ultima discuţie pe care a avut-o înainte să moară. Un martor povesteşte ultimele clipe ale vedetei

Andrei Gheorghea murit la vârsta de 56 de ani. Fostul realizator a fost găsit mort în locuința sa din Voluntari. Un angajat al unui supermarket a vorbit cu Andrei chiar înainte să moară.

21 mart. 2018, 08:02
Andrei Gheorghe, ultima discuţie pe care a avut-o înainte să moară. Un martor povesteşte ultimele clipe ale vedetei

Un bărbat care lucrează la supermarketul de unde Andrei Gheorghe îşi făcea mereu cumpărăturile a vorbit la o emisiune tv despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu realizatorul tv.

„Venea singur la cumpărături sau însoţit de alte persoane, m-a ajutat şi cu sfaturi… Sunt paznic la un supermarket. El era discret cu viaţa lui, eu i-am vorbit de mine, el prefera să nu vorbească, ultima dată era total schimbat. Mi s-a părut abătut, nu era domnul Andrei pe care eu îl ştiam. L-am văzut vineri. Mi s-a părut că nu se purta aşa cum se purta de fiecare dată, nu ştiu ce să zic, avea o pereche de ochelari care îi acopereau toată faţă. Eu i-am văzut împreună de câteva ori pe el cu fosta sa soţie… Ea era palidă şi abătută, mai slabă, părul nu era la fel de bogat… Ultima dată am avut o discuţie scurtă, cum merge treaba la locul de muncă, îmi aduc aminte că mi-a povestit la un moment dat că are un cal şi era atât de pasiona când vorbea, fiica lui făcea echitaţie.” a relatat paznicul în emisiunea „Agenţia VIP”.

Andrei Gheorghe a murit luni seară. El a avea 56 de ani. Omul de radio a murit din cauza unui stop cardio-respirator, au constatat legiştii prezenţi luni seară la locuinţa acestuia.

Citeşte şi Familia lui Andrei Gheorghe, mesaj emoţionant de ADIO: „Stătea prost cu răbdarea, s-a grăbit…”