Andrei Hrebenciuc, arestat în dosarul retrocedărilor. Afacerile fiului lui Viorel Hrebenciuc până la 30 de ani

Andrei Hrebenciuc s-a lansat în afaceri în 2003. A avut un bar de lux în Capitală și mai multe companii de modă. Toate au ajuns la faliment însă. S-a reorientat și a început să ofere consultanţă în afaceri. De aici au început să vina și profiturile.

24 oct. 2014, 10:27
Andrei Hrebenciuc, arestat în dosarul retrocedărilor. Afacerile fiului lui Viorel Hrebenciuc până la 30 de ani

Andrei Hrebenciuc şi-a deschis în 2003 un bar de fiţe în Bucureşti, însă după doi ani activitatea acestui local a fost întreruptă şi firma radiată, informează România TV. În 2004, băiatul lui Viorel Hrebenciuc s-a lansat în lumea modei, însă firma a fost radiată la doi ani după deschidere.

Citeşte şi Prima reacţie a lui Viorel Hrebenciuc după arestarea fiului său, Andrei

Insistă însă în lumea modei cu alte 3 firme, până în anul 2007, însă tot fără succes. După toate eşecurile ca proaspăt om de afaceri, în 2008, Andrei Hrebenciuc şi-a înfiinţat o firmă de consultanţă în afaceri, moment în care a devenit şi masterand şi doctorand al facultăţii de studii economice.

Citeşte şi Andrei Hrebenciuc a fost ARESTAT în dosarul RETROCEDĂRILOR ILEGALE

Astfel, Andrei Hrebenciuc devine şi profesor al Academiei de Studii Economice. În 2013, firma lui de consultanţă a avut un profit de 70.000 de lei, respectiv 15.000 de euro.