Andy Murray: „Secretul unei căsnicii fericite este să petreceţi timp separat”

Tenismenul Andy Murray spune că secretul unei căsnicii fericite este "să petreceţi timp separat", pentru că astfel vă veţi aprecia mult mai mult unul pe celălalt.

RomaniaTV.net
02 sept. 2015, 09:58
Andy Murray: „Secretul unei căsnicii fericite este să petreceţi timp separat”

Murray s-a căsătorit cu Kim la începutul acestui an şi precizează faptul că succesul relaţiei lor constă în timpul petrecut separat constant. Soţia sa va fi alături de el la competiţiile de la NEW YORK US OPEN, dar nu va lua parte la alte 5 turnee pe an.

„Am descoperit faptul că timpul petrecut separat nu este de fapt un lucru rău deloc. Dacă petreceţi două sau trei săptămâni separat, ajungeţi să vă apreciaţi mult mai mult. Petreceţi 6 luni împreună zi de zi, după care începeţi să vă certaţi de la lucruri minore. Nu trebuie să călătorim împreună în fiecare săptămână pentru ca relaţia să meargă”, a declarat tenismenul pentru THE SUN.

Andy Murray va deveni tătic. Copilul său, încă nenăscut, are cotă 500 să câştige Wimbledonul

Campion la Wimbledon 2013, Andy Murray, a adăugat că vizitele soţiei sale, care este însărcinată cu primul lor copil, de regulă vin exact la momentul potrivit, pentru a-i da o pauză de la tenis şi colegii săi.

„Când vine, este minunat. Este ceva normal la finalul unei excursii de 3, 4 săptămâni. Mai sparge din rutină. Când mă întorc în cameră nu trebuie să mai vorbesc despre tenis sau să stau cu echipa tot timpul. Putem face lucruri împreună.”

Citeşte continuarea pe feminis.ro.