Angajări în Cipru pe salarii de 700 – 1.300 de euro pe lună. Cazarea şi masa, plătite de angajator

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în restaurante şi hoteluri din Cipru pentru candidaţii români. Iată salariile şi condiţiile de muncă oferite de angajatori. 

RomaniaTV.net
05 iun. 2017, 06:50
Angajări în Cipru pe salarii de 700 – 1.300 de euro pe lună. Cazarea şi masa, plătite de angajator

O agenţie de plasare caută 16 români care vor să lucreze în hoteluri şi restaurante din Cipru. 

Angajatorii din Cipru caută personal pentru spălarea vaselor în bucătărie, cameriste, ajutoare în bucătărie, femei de serviciu, ospătări şi ospatariţe.
Salariile oferite încep de la 700 de euro şi pot ajunge până la 1.300 de euro pentru un program de nouă ore de muncă pe zi, şase zile pe săptămână.

Cazarea este asigurată gratuit de angajator în camere amenajate şi utilate (paturi cu lenjerie, maşină de spălat, frigider, aragaz), bucătărie şi baie comune; angajatul nu plăteşte costurile utilităţilor (apă, gaz, curent). De asemenea, angajatorul asigură gratuit candidaţilor selectaţi două mese pe zi.
Candidaţii selectaţi pe aceste posturi vor încheia în ţară contracte individuale de muncă pe o perioada de 3-10 luni pe an.

Te califici pentru oricare dintre posturile disponibile dacă eşti sănătos. Pentru posturile de chelner este necesar să cunoşti limba Engleză la nivel conversaţional. Experienţa nu este necesară pentru a obţine unul dintre aceste locuri de muncă vacante.

Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.