Angajări în Grecia, Cipru, Marea Britanie şi Irlanda pe salarii de la 400 euro la 2.900 euro

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă pentru români în hoteluri şi restaurante din staţiuni din Grecia şi Cipru, dar şi din Marea Britanie şi Irlanda. Iată posturile vacante, salariile oferite de angajatori şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2017, 07:14
Angajări în Grecia, Cipru, Marea Britanie şi Irlanda pe salarii de la 400 euro la 2.900 euro

Oferta de muncă disponibilă în staţiuni din Grecia, Cipru, în Marea Britanie şi Irlanda

O firmă de plasare de personal caută 50 de români care vor să lucreze în industria ospitalităţii din Marea Britanie şi Irlanda.
Sunt disponibile posturi de ospătar, barman, restaurant/bar Supervisor, head waiter/bartender, restaurant/bar or banqueting manager, F&B Manager, kitchen porter, pizza chef, commis chef, demis chef, chef de Partie, sous chef, head chef, executive chef, receptionist, concierge staff, front office supervisor, assistant & front office manager, night manager, cameristă, housekeeping supervisor, housekeeping manager, room division manager, operation manager, hotel manager, general manager, duty manager.

Angajatorii oferă salarii nete lunare de la 1.100 lire sterline pentru posturi de entry level, până la 2.000 – 2.500 lire sterline net lunar pentru posturi de senior level.

Amănunte despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă de plasare de personal caută 50 de români dispuşi să lucreze în hoteluri din Cipru.
Angajatorii caută români care au minimum 18 ani şi cunoştinţe minime de Engleză sau Greacă. Posturile disponibile sunt de ospătar şi cameristă; contractul de muncă se derulează pe perioada aprilie – octombrie, se munceşte şase zile pe săptămână, opt ore pe zi, angajatorul oferă cazare în camere cu două locuri, oferă trei mese pe zi, biletul de avion, asigurare medicală. Salariile oferite pentru posturile disponibile sunt 700 euro net lunar.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de plasare de personal caută 100 de români cu vârste cuprinse între 18 ani şi 50 de ani, dispuşi să lucreze în hoteluri de patru şi cinci stele din Grecia, pe poziţii de chelnăr, spălător de vase, cameristă, grădinar, bucătar. Hotelurile în care românii vor lucra sunt în Halkidiki, Mykonos, Creta, Corfu. Salariul lunar oferit este de 400-600 euro, li se asigură cazarea, masa, dar şi transportul din România în Grecia.
Angajatorii acceptă pentru aceste posturi şi oameni fără experienţă şi care nu vorbesc o limbă străină.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.