Angajări în străinătate pe salarii de la 1.200 euro pe lună. Iată posturile

Iată oferta de muncă, disponibilă în această perioadă în străinătate şi plătită cu salarii care pornesc de la 1.200 euro pe lună. 

RomaniaTV.net
30 mai 2016, 05:53
Angajări în străinătate pe salarii de la 1.200 euro pe lună. Iată posturile

O firmă de construcţii angajează zidari, tencuitori şi finisori, dispuşi să lucreze în Germania. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii care pornesc de la 1.200 euro. 

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de plasare de forţă de muncă recrutează cameriste pentru hoteluri de trei şi patru stele din Franţa.
Te califici pentru acest post dacă ai minimum un an experienţă într-un post similar, eşti organizată, punctuală, cinstită. Angajatorii asigură gratuit cazarea candidatelor selectate pe acest post, le oferă asigurare medicală şi salarii nete de 1.200 euro pentru un program săptămânal de 40 de ore de muncă. Contractele de muncă sunt pe perioade de minimum 3 – 6 luni, cu posibilitate de prelungire, conform legii. Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă de plasare recrutează 50 de măcelari, traşatori români, dispuşi să lucreze în Marea Britanie pe salarii de circa 1.780 euro pe lună.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă germană specializată în reparaţii auto angajează din România trei oameni pe postul de office assistent/customer care.
Candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe avansate de limba germană, studii superioare sau în curs de finalizare, abilităţi de organizare şi de comunicare, ţinută şi conduită profesională. Experienţa nu este obligatorie la angajare.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de circa 1.360 euro brut lunar pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.