Angajări în străinătate pe salarii de la 1.800 de euro pe lună

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România, şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
18 mai 2017, 07:34
Angajări în străinătate pe salarii de la 1.800 de euro pe lună

Oferta de muncă disponibilă pentru români în străinătate

O agenţie de plasare recrutează 200 de români dispuşi să lucreze pe nave de croazieră. Printre posturile pentru care recrutează se numără cele de ospătar, cameristă, recepţioner, personal masaj, spălător de vase, personal spălătorie, junior chef, breakfast chef, demi chef, chef de partie, sous chef, executive chef. 

Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi pot susţine o conversaţie în Engleză şi au cel puţin un an experienţă în domeniul pentru care aplică.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi salarii cuprinse între 1.800 de euro şi 3.500 de euro pe lună, asigurare medicală, transport gratuit, şi le asigură masa şi cazarea.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O braserie din Marea Britanie angajează pe posturile de bucătar cu experienţă, bucătar şef şi ajutor de bucătar.
Angajatorii oferă salarii de până la 22.000 de lire sterline pe an (în jur de 2.000 de euro pe lună), în funcţie de experienţa candidaţilor.
Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi are diplomă de bucătar sau cel puţin un an experienţă în domeniu, e entuziast, motivat, are cunoştinţe medii de Engleză, are cel puţin un an experienţă în industria alimentară, hoteluri, restaurante.

Detalii despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.