Angajări în televiziune. Iată posturile

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în televiziunile din România, dar şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
10 mart. 2017, 07:20
Angajări în televiziune. Iată posturile

Antena TV Group angajează recepţioner.

Candidatul potrivit pentru acest post e student sau absolvent de studii superioare, are cunoştinţe avansate de Engleză, experienţă de muncă şi disponibilitate să lucreze în ture.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Antena TV Group angajează reprezentant relaţii clienţi.

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, minimum şase luni experienţă într-un post similar, cel puţin un an experienţă în domeniul relaţii cu clienţii, e responsabil, are iniţiativă, e flexibil şi are excelente abilităţi de comunicare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O televiziune generalistă care va fi lansată în curând în România angajează 10 prezentatori TV şi hostesse.
Angajatorii caută persoane dornice de afirmare, cu abilităţi de comunicare şi cu disponibilate să se deplaseze în ţară şi străinătate.

Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Travel Mix, singura televiziune de turism din România care are acoperire naţională, angajează operator video şi editor video.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi la acesta.