Angajări la cel mai mare parc de aventură de lângă Bucureşti

Parcul de aventură Edenland Park situat în Otopeni face angajări, în această perioadă. Iată ce profiluri de candidaţi caută acum angajatorii.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 09:08
Angajări la cel mai mare parc de aventură de lângă Bucureşti

Edenland angajează pe postul de salvator şi de instructor în Otopeni. Angajatorii caută pentru aceste poziţii persoane responsabile, cu iniţiativă, proactive şi organizate, care au abilităţi excelente de relaţionare cu adulţii şi copiii, care au experienţă demonstrabilă în domeniul alpinismului, cunoştinţe medii de limba engleză, sunt dinamice şi pasionate de natură şi de sport.
Sunt avantajaţi la angajare cei care au calificare de alpinist.
Detalii despre postul de salvator, aici.
Amănunte despre postul de instructor, aici.

Edenland angajează doi casieri.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ai cunoştinţe medii de engleză, ai atenţie distributivă, abilităţi de comunicare şi negociere, eşti rezistent la stres, ştii să operezi un PC şi eşti dinamic.
Mai multe informaţii, aici.

Edenland angajează pe postul de deservent buldoexcavator.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai calificare în domeniu, ai studii medii, eşti flexibil, rezistent la stres, eşti adaptabil, punctual şi responsabil. Amănunte găsiţi aici.
19 iunie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi.

Edenland Park este unul dintre cele mai mari parcuri de aventură din România, este situat in Baloteşti, şi oferă trasee în copaci, tir cu arcul, airsoft,  paintball, biciclete, casuţe în copaci, echitaţie.