Angajări la CEZ Romania. Vezi posturile şi dacă te califici

CEZ Romania face recrutări din Piteşti, Craiova, Drăgăşani. Află dintr-un material RomaniaTV.net ce caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
21 ian. 2014, 07:31
Angajări la CEZ Romania. Vezi posturile şi dacă te califici

CEZ Romania angajează la Piteşti omul potrivit pentru postul de reprezentant comercial.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii, ai experienţă în cadrul unei companii de servicii specializate în domeniul energetic, ai mai lucrat în domeniul relaţii cu clienţii, ştii să operezi în Office.
Candidatul ideal pentru acest post este flexibil, se adaptează uşor, are abilităţi de comunicare, este cooperant, poate lucra în echipă şi în condiţii de stres şi are abilităţi de planificare şi poate gestiona concomitent mai multe sarcini.
26 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la CEZ Romania, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

CEZ Romania angajează trei electricieni exploatare reţele electronice MT & JT în Craiova, Drăgăşani, Piteşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit studii medii tehnice şi ai obţinut calificare de electrician, cunoşti instalaţiile electrice şi ai permis de conducere categoria B. Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de organizare şi gestionare a timpului, are bune abilităţi de comunicare şi de muncă în echipă şi e flexibil la schimbările de strategie ale companiei.
Şi în acest caz, termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la CEZ Romania este 26 ianuarie. Amănunte, aici.