Angajări la Coca-Cola HBC. Iată posturile vacante

Coca-Cola HBC face angajări la Tulcea, Timişoara, Focşani, Ploieşti, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 07:08
Angajări la Coca-Cola HBC. Iată posturile vacante

Coca-Cola HBC angajează pe postul de agent de vânzări.
Angajatorii caută un absolvent de studii medii, cu cel puţin un an de zile experienţă în vânzări, cu permis de conducere categoria B şi cunoştinţe medii de limba engleză.
25 decembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul de agent de vânzări, disponibil la Coca-Cola HBC în Focşani. Amănunte, aici.
18 decembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Coca-Cola HBC în Tulcea. Detalii găsiţi aici.

Coca-Cola HBC angajează un funcţionar administrativ la Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii, ştii să operezi în Excel şi Word. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat într-un post similar şi care au cunoştinţe de contabilitate primară.
3 ianuarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Coca-Cola HBC. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Coca-Cola HBC angajează un inginer automatist la Ploieşti.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cunoştinţe medii de limba engleză, cunoştinţe avansate de operare PC, ai studii superioare în domeniul automatizări, ai cel puţin doi ani experienţă de muncă.
Până pe 29 decembrie se primesc candidaturi pentru postul disponibil la Coca-Cola HBC. Amănunte, aici.