Angajări la Coca-Cola. Vezi dacă te califici

Coca-Cola HBC face angajări la Cluj, Miercurea Ciuc, Râmnicu Vâlcea, Bucureşti, Timişoara, în această perioadă. Iată ce profiluri caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 10:01
Angajări la Coca-Cola. Vezi dacă te califici

Coca-Cola HBC angajează agenţi de vânzări. 
Candidatul ideal pentru postul de agent de vânzări are cel puţin studii medii, are minimum un an experienţă în vânzări, are cunoştinţe medii de limba engleză, şi permis de conducere categoria B.
Până pe 11 aprilie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Coca-Cola HBC în Cluj.
Amănunte, aici.

12 aprilie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Coca-Cola HBC în Miercurea Ciuc şi la Râmnicu Vâlcea. Detalii, aici şi aici.

Coca-Cola HBC angajează, pe perioadă determinată, pe postul de microbiolog la Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare în Chimie, Biologie sau Biochimie; are cel puţin un an experienţă în activităţi de asigurarea calităţii/microbiologie în industria alimentară; are cunoştinţe tehnice de specialitate, cunoaşte procesele tehnologice specifice domeniului; are cunoştinţe medii de operare PC şi de limba engleză, este orientat spre rezultate şi performanţă. 
10 aprilie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Coca-Cola HBC angajează, pe perioadă determinată, pe postul de dispecer în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai minimum studii medii, ai experienţă în vânzări sau distribuţie, ai cunoştinţe medii de limba engleză, ştii să operezi un PC şi ai mai lucrat cu SAP.
Până pe 11 aprilie se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.