Angajări la H&M. Unde şi pe ce posturi

H&M Hennes and Mauritz SRL face angajări la Baia Mare, Cluj, Timişoara, Târgu Jiu şi Piatra Neamţ. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până primesc CV-uri pentru locurile de muncă disponibile. 

RomaniaTV.net
07 mai 2014, 09:24
Angajări la H&M. Unde şi pe ce posturi

H&M angajează pe postul de department manager la Baia Mare.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi, ai abilităţi foarte bune de relaţionare, organizatorice şi de analiză. De asemenea, angajatorii caută pentru acest un candidat polivalent, cu iniţiativă, cu experienţă în coordonarea personalului, care vorbeşte limba engleză şi este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.
31 mai este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

H&M angajează pe postul de store manager la Cluj, la Timişoara, Târgu Jiu şi Piatra Neamţ. 
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de 30 de oameni, în domeniul serviciu clienţi.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi organizatorice, de planificare şi de analiză. Este, de asemenea, creativ, are bune cunoştinţe de limba engleză, este polivalent, proactiv şi dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.
Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul de store manager la H&M în Cluj şi Timişoara este 31 mai. Amănunte, aici.

Candidaţii din Piatra Neamţ şi din Târgu Jiu pot aplica pentru postul de store manager la H&M până pe 16 mai, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.