Angajări la Kaufland. Iată posturile vacante

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la Kaufland în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
09 oct. 2017, 05:50
Angajări la Kaufland. Iată posturile vacante

Oferta de muncă disponibilă la Kaufland 

Kaufland angajează pe postul de Asistent departament Mentenanţă.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice, minimum doi ani experienţă într-un post similar, bune cunoştinţe de lucru în MS Office, e flexibil, are bune cunoştinţe de Engleză şi cel puţin medii de Germană. Are, de asemenea, abilităţi de organizare şi de prioritizare a sarcinilor, siguranţă de sine şi abilităţi de lucru în condiţii de stres.

Detalii găsiţi în linkul care poate fi accesat aici.

Kaufland angajează pe postul de Şef Schimb Produse Proaspete.
Candidatul potrivit pentru acest post este orientat către clienţi, are ţinută profesională ireproşabilă, experienţă în domeniul comerţului cu amănuntul, experienţă în conducerea personalului, abilităţi de coordonare şi motivare a echipei, ştie să lucreze la PC, e amabil, responsabil şi disciplinat.

Amănunte găsiţi în linkul care poate fi accesat aici.

Kaufland angajează pe postul de Şef Departament IT.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe de SAP R/3MM, WM, SD, experienţă în conducerea de personal, dă dovadă de bună înţelegere şi interpretare a datelor, gândire antreprenorială şi orientată spre rezultat, putere de convingere şi capacitatea de aplanare a conflictelor.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în linkul care poate fi accesat aici.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Kaufland o puteţi consulta la acest link.