Angajări la Lukoil Lubricants. Vezi posturile şi dacă te califici

Lukoil Lubricants East Europe face recrutări din Bacău, Bucureşti, Iaşi. RomaniaTV.net îţi spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 07:59
Angajări la Lukoil Lubricants. Vezi posturile şi dacă te califici

Lukoil Lubricants East Europe recrutează pe postul de area sales manager din Bacău, Bucureşti, Iaşi.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de facultate, ai minimum trei ani experienţă relevantă pentru acest post, cunoşti jucătorii mari din piaţa locală de profil, eşti deschis, echilibrat, orientat către obţinerea rezultatelor. Candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze în Office, are bune cunoştinţe de limba engleză, are carnet de conducere categoria B de cel puţin trei ani şi poate performa respectând termenele-limită impuse.

14 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru postul vacant la Lukoil Lubricants East Europe, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici. 

Lukoil Lubricants East Europe angajează în Bucureşti un specialist în vânzări. Eşti eligibil pentru postul vacant la Lukoil Lubricants East Europe dacă ai absolvit o facultate cu profil economic sau tehnic, ai cel puţin cinci ani experienţă relevantă pentru acest post, ai permis de conducere categoria B de cel puţin trei ani. Candidatul ideal pentru acest post ştie să opereze în Office, este deschis, echilibrat, este sociabil şi orientat către rezultate.  De asemenea, trebuie să vorbeşti fluent limba engleză şi să poţi performa atât independent, cât şi în cadrul unei echipe, ca să fii eligibil pentru acest post.
14 februarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Recrutorii ofertează candidaţii interesaţi de postul de area sales manager şi de postul de specialist în vânzări la Lukoil Lubricants East Europe cu asigurare medicală privată, cu tichete de masă şi bonusuri de performanţă.

Lukoil Lubricants East Europe angajează în Bucureşti un specialist în marketing.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai abilităţi solide de comunicare verbală şi în scris, demonstrezi că eşti motivat, ai iniţiativă, eşti atent la detalii şi poţi performa în cadrul unei echipe. De asemenea, candidatul ideal pentru acest post are cunoştinţe solide de Office.
Până pe 19 ianuarie se primesc CV-uri pentru postul disponibil la Lukoil Lubricants East Europe, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.