Angajări la Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte din Polonia

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, continuă angajările în România. În această perioadă, Pepco face angajări în Bistriţa, Cluj, Botoşani şi Bârlad. Iată ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
20 iul. 2015, 06:04
Angajări la Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte din Polonia

Pepco a deschis pe 3 martie primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan, şi a Kaufland Ploieşti.

Pepco este cel mai mare retailer de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia, cu 500 de magazine şi peste 4.000 de angajaţi.

Cu ce posturi ofertează acum Pepco candidaţii români

Pepco angajează casieri la Bistriţa şi Cluj.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, nu are contraindicaţii la efort fizic, e punctual, amabil şi îi place să lucreze cu clienţii.
8 august este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul de casier din Bistriţa şi Cluj. Detalii găsiţi aici.

Pepco angajează şefi şi şefi adjuncţi de magazine la Botoşani şi Bârlad.
Eşti eligibil pentru aceste posturi dacă ai cel puţin studii medii şi doi ani experienţă în retail, eşti rezistent la stres, orientat către client, ştii să operezi un PC, ai condus cu succes echipe de oameni, ai abilităţi de planificare şi organizare.
Informaţii suplimentare, aici.

Până pe 14 august se primesc candidaturi pentru posturile disponibile la Pepco în Cluj, Botoşani şi Bârlad.