Angajări la Strabag. Ce posturi sunt vacante la grupul austriac de construcţii

Strabag România, subsidiara concernului austriac Strabag, unul dintre cele mai mari grupuri de construcţii din Europa, face angajări în ţară, în această perioadă. Strabag România caută oameni care să performeze pe postul de asistent, economist, inginer. Lista completă a posturilor disponibile la Strabag, în RTV.NET.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 13:51
Angajări la Strabag. Ce posturi sunt vacante la grupul austriac de construcţii

Citeşte în ROMÂNIATV.NET ce vor angajatorii de la Strabag de la candidaţi şi unde fac angajări, în această perioadă.

Lista posturilor vacante la Strabag România

Strabag SRL Divizia Betoane angajează la Cluj un economist. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit o facultate de profil, ai experienţă în domeniu, ai cunoştinţe avansate de limba germană şi de operare PC. Termenul-limită până la care poţi aplica la acest post este 10 decembrie. Amănunte găseşti aici.

Strabag SRL Divizia Betoane caută în Bucureşti doi oameni care să performeze pe postul de reprezentant de vânzări. Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit studii superioare, au minimum trei ani experienţă în domeniul betoanelor şi al vânzărilor, au cunoştinţe de Office, permis de conducere categoria B şi cunoştinţe medii de limba engleză. 9 decembrie este ultima zi în care puteţi aplica la acest post. Detalii, aici.

Strabag SRL – Construcţii Drumuri caută în această perioadă omul potrivit pentru postul de asistent economist în Râmnicu-Vâlcea, pe o perioadă de doi ani. Candidatul ideal a absolvit o facultate cu profil economic, are minimum trei ani experienţă în domeniu, are cunoştinţe avansate de limba engleză şi/sau germană, ştie să opereze în Office şi e punctual. Până pe 23 decembrie poţi aplica la acest post. Mai multe informaţii găseşti aici.

Strabag caută un român care să lucreze la Chişinău în construcţii

Strabag SRL – Construcţii Civile recrutează pe postul de inginer construcţii civile şi industriale la Chişinău.
Candidatul ideal pentru acest post vorbeşte fluent limba engleză, e absolvent al unei facultăţi cu profil tehnic, e dispus să plece în deplasări şi să muncească sub presiune. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc limba germană şi au experienţă într-o poziţie similară.
7 decembrie e ultima zi în care poţi aplica la acest post. Amănunte, aici.