Angajări pe salarii care pornesc de la 1.700 lei şi ajung la 3.300 lei net pe lună

RomaniaTV.net continuă să vă prezinte oferta de muncă, disponibilă în această perioadă pe un mare site de recrutare, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere candidaţilor selectaţi pentru posturile disponibile. Iată concret ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
12 sept. 2016, 07:08
Angajări pe salarii care pornesc de la 1.700 lei şi ajung la 3.300 lei net pe lună

Oferta de angajare cu salariile „la vedere”

O firmă angajează pe postul de agent recuperare creanţe.

Candidatul potrivit pentru acest are solide abilităţi de organizare, comunicare, negociere, ştie să lucreze la PC, are solide cunoştinţe de engleză, poate lucra independent. Experienţa în domeniu e un avantaj la angajare, dar nu e obligatorie pentru a obţine acest post.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 3.300 lei, comisioane şi bonusuri de performanţă.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă angajează cinci oameni pe postul de reprezentant de vânzări zonal.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în vânzări şi minimum doi ani de zile permis de conducere categoria B. Are, de asemenea, bune abilităţi de negociere şi comunicare, e orientat către clienţi şi către rezultate.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 2.000 lei, bonusuri din vânzări, le oferă celor selectaţi maşină de serviciu, laptop şi telefon.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă de marketing angajează 10 agenţi telemarketing.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, cunoştinţe cel puţin medii de engleză, poate lucra în echipă, are abilităţi de comunicare şi e dispus să aibă program de muncă întreg.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 1.700 lei, comisioane în funcţie de performanţă, bonusuri zilnice, săptămânale, lunare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.