Angajări pe salarii care pornesc de la 2.300 lei şi ajung la 5.000 lei lunar. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă pentru românii care au cel puţin studii medii, precum şi salariile cu care sunt ofertaţi de angajatori. 

RomaniaTV.net
11 oct. 2016, 06:11
Angajări pe salarii care pornesc de la 2.300 lei şi ajung la 5.000 lei lunar. Caută oameni care au cel puţin studii medii

O familie din Bucureşti angajează bonă pentru doi copii. Candidatei selectate i se va oferi cazare, masă, salariu lunar de 2.500 lei. 

Familia caută o femeie cinstită, cu atitudine pozitivă, cu studii medii, experienţă în creşterea copiilor.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O casă de amanet şi schimb valutar angajează un operator.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin studii medii, ştie să lucreze la PC, are foarte bune abilităţi de comunicare, e atent la detalii. Nu e necesară experienţa pentru acest post. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete care pornesc de la 2.300 lei. 

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează tâmplari pal.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de şcoală profesională tehnică sau de liceu, poate înţelege desenele (proiectele de execuţie), minimum trei ani experienţă în fabricaţia mobilierului la comandă.
Persoanele calificate pot ajunge la salarii de 5.000 – 6.000 lei lunar, orele suplimentare sunt plătite şi li se oferă prime de sărbători.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.