Angajări pe salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 6.000 de lei pe lună „în mână”

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă pe cel mai mare site de recrutare online, pentru care angajatorii oferă salarii nete cuprinse între 2.000 de lei şi 6.000 de lei net lunar. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
11 apr. 2018, 06:56
Angajări pe salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 6.000 de lei pe lună „în mână”

O firmă angajează asistent manager, vorbitor de limba franceză, pe salarii de 3.000 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe cel puţin medii de limba franceză, ştie să lucreze la MS Office. De asemenea, e responsabil, corect, serios, de încredere. Are abilităţi de organizare, de comunicare, precum şi experienţă de lucru cu echipamentele de birou.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete de 3.000 de lei pe lună pe contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de consultant rezervări şi relaţii clienţi, care cunoaşte limba engleză şi una dintre limbile germană, italiană sau spaniolă, pe salarii nete cuprinse între 2.000 de lei şi 4.500 de lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză şi una dintre limbile: germană, italină, spaniolă. De asemenea, îi place să interacţioneze cu clienţii, chiar şi cu cei dificili, e sociabil, gestionează bine eşecurile, are simţul datoriei, e răbdător.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare pe care le puteţi consulta la acest link şi la acesta.

Aceeaşi firmă angajează pe postul de consultant de vânzări.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de engleză la nivel cel puţin mediu, e orientat spre rezultate, are abilităţi de vânzare, atitudine optimistă, spirit competitiv, iniţiativă, precum şi permis de conducere categoria B.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii cuprinse între 3.000 de lei şi 6.000 de lei net lunar.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.