Angajări pe salarii cuprinse între 2.000 lei şi 3.000 lei pe lună

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă pe cel mai mare site de recrutare din ţară, pentru care angajatorii au precizat salariile oferite candidaţilor. Iată ce posturi sunt acum vacante în ţară şi ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
05 mai 2017, 08:01
Angajări pe salarii cuprinse între 2.000 lei şi 3.000 lei pe lună

Oferta de muncă disponibilă pe cel mai mare site de recrutare din România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile oferite 

O firmă specializată în marketing online angajează tineri cu sau fără experienţă în call center.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de comunicare, e ambiţios, responsabil şi punctual.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de până la 3.000 lei la opt luni de la angajare (nu precizează dacă e vorba de cuantumul brut sau de cel net) şi atmosferă plăcută de muncă.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Aceeaşi firmă angajează şi 20 de consultanţi relaţii clienţi. „Experienţa nu este necesară, ci doar voinţa de a-ţi dezvolta abilităţile şi aptitudinile într-un mediu multicultural”, spun angajatorii în anunţul de recrutare. Candidaţii sunt ofertaţu cu salarii de până la 3.000 lei la opt luni de la angajare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează operator call center.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin şase luni experienţă în call center, are studii medii sau superioare, are cunoştinţe de MS Office, excelente abilităţi de comunicare, e flexibil şi dinamic. Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri de până la 2.700 lei, la care se pot adăuga bonusuri în funcţie de performanţă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează agenţi de vânzări pe salarii nete de 2.220 lei. Candidatul ideal are cunoştinţe de operare PC (suite Office, internet), abilităţi de vânzări şi e orientat către clienţi.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează pe postul de gestionar produs finit pe salarii de 2.000 lei net lunar şi bonuri de masă.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în coordonarea depozitelor cu temperatură controlată, are studii superioare şi ştie să lucreze la PC. E, de asemenea, rezistent la stres, are cazier curat, are abilităţi de comunicare şi atenţie distributivă.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.