Angajări în Grecia pe salarii de 1.000 euro şi 14 salarii pe an. Ce trebuie să ştii

Iată oferta de muncă cu care angajatorii din străinătate ofertează românii, în această perioadă. Vă spunem ce profiluri profesionale caută, dar şi ce salarii oferă românilor pentru posturile vacante. 

RomaniaTV.net
30 iun. 2016, 07:38
Angajări în Grecia pe salarii de 1.000 euro şi 14 salarii pe an. Ce trebuie să ştii

O firmă de recrutare caută români dispuşi să lucreze în Grecia.

Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte fluent engleza şi franceza, ştie să lucreze la PC, e dispus să se mute în Grecia, îi place să lucreze cu clienţii.
Candidaţii cu ofertaţi cu salarii nete de circa 1.000 de euro. Printre beneficiile oferite de angajator se numără cursuri gratuite de limba greacă, două săptămâni asigurate gratuit la un hotel din Grecia, bilet de avion şi transfer până la hotel, bonus de performanţă de până la 200 de euro pe lună, ore suplimentare plătite, 14 salarii lunare pe an.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă de recrutare caută 20 de români dispuşi să lucreze în Germania pe postul de ajutor în producţie. Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în schimburi şi în weekend-uri, şi are cunoştinţe elementare de germană.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii care încep de la 1.300 euro brut lunar, li se oferă gratuit locuinţă, spor de concediu, spor de noapte de 25%, spor de muncă duminică de 50%, spor pentru muncă în zile de sărbătoare de 100%, haine de lucru.

Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O serie de companii din Cehia şi Slovacia recrutează români pentru muncă calificată şi necalificată în posturi de operator producţie, asamblor şi coordonator.
Angajatorii suportă următoarele cheltuieli: transportul către ţara de destinaţie, dar şi către locul de muncă, angajatorul acoperă costurile cazării, masa iar după trei luni, angajaţii sunt incluşi în sistemul de asigurari sociale şi de sănătate al ţării respective. Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete de 500 – 700 de euro, funcţie de calificare, de numărul de ore lucrate şi de cunoştinţele de limba engleză.

Amănunte despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.