Angajări pe salarii de 1.900 euro – 2.000 euro pe lună în străinătate. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Angajatorii din Marea Britanie recrutează români pe postul de mecanic auto, iar cei din Doha caută învăţătoare din ţara noastră. Iată ce criterii de eligibilitate impun angajatorii candidaţilor.

RomaniaTV.net
25 mart. 2016, 08:02
Angajări pe salarii de 1.900 euro – 2.000 euro pe lună în străinătate. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

O agenţie de plasare din Marea Britanie caută români dispuşi să lucreze ca mecanici auto în Anglia. 

Candidatul ideal pentru acest post cunoaşte limba engleza la nivel conversaţional, are permis de conducere categoria B, experienţă de minimim trei ani în domeniul auto, e dispus la schimbare, comunicativ şi are spirit de echipă dezvoltat.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care depăşesc 1.900 euro pe lună, contract de muncă pe perioadă de şase luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată; asigură gratuit transportul candidatului de la aeroport până la locaţia în care vor munci. Candidaţii vor fi ajutaţi să îţi găsească o locuinţă iar agenţia de plasare se angajează să plătească prima lună de cazare.
Informaţii complete despre aceste posturi găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

O agenţie de plasare de forţă de muncă din Marea Britanie recrutează 15 învăţătoare din România pentru o şcoală de fete din Doha (Qatar).
Candidatele sunt ofertate cu salarii care pornesc de la 2.000 euro net pe lună, bonusuri pentru performanţă, asigurare medicală, transport gratuit dus-întors România-Doha.
Candidatele selectate care au peste 40 de ani vor fi cazate în apartamente cu o cameră, iar cele care au sub 40 de ani – vor avea cameră proprie în apartamente.
Candidatele ideale pentru aceste locuri de muncă au cel puţin trei ani experienţă în învăţământul primar, au cunoştinţe avansate de limba engleza, sunt absolvente de liceu pedagogic sau facultate de filologie, profil limba engleza.
Se acceptă şi aplicaţii de la cadre didactice din învăţământul gimnazial sau liceu, dar acestea trebuie să poată demonstra că au lucrat cu copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani.
Informaţii complete despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.