Angajări pe salarii de 2.000 – 3.000 de lei net lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă plătită cu salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 3.000 de lei pe lună. Iată posturile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
28 iul. 2017, 06:26
Angajări pe salarii de 2.000 – 3.000 de lei net lunar

O firmă angajează electricieni pe salarii care pornesc de la 2.000 de lei lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii de specialitate sau este absolvent de şcoală profesională. Sunt avantajaţi la angajare cei care au cel puţin un an experienţă în domeniu.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii care încep de la 2.000 de lei pe lună, contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, al 13-lea salariu în decembrie, tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, asigurări suplimentare de risc şi accidente, orele suplimentare sunt plătite dublu, prime de sărbători şi de vacanţă, bonusuri periodice, transport asigurat şi decontarea abonamentului pentru cei de la sate.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează pe postul de inginer planificator producţie pe salarii nete de circa 3.200 lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi ani experienţă în domeniul planificării producţiei şi e orientat către soluţii şi optimizarea proceselor.
Pachetul salarial oferit pentru acest post este compus din: salariu de bază de 4.500 lei brut, tichete de masă, spor de fidelitate dupa primul an de activitate, prime. Toate veniturile încasate de candidatul selectat pe acest post vor fi declarate la Fisc de angajator, potrivit anunţului de recrutare. Condiţiile de lucru includ o bază tehnico-materială de ultimă generaţie, aer condiţionat, transport asigurat de la şi la muncă, masă caldă la prânz, susţin recrutorii. 

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează pe postul de responsabil magazin online. Angajatorii oferă salarii nete de 2.000 de lei „în mână”, la care se adaugă o parte variabilă în funcţie de atingerea unor obiective.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum un an experienţă de lucru cu clienţii, preferabil într-un magazin online, ştie să lucreze în MS Office, e orientat către rezolvarea problemelor şi către clienţi.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.