Angajări pe salarii de 2.000 de lei – 2.500 de lei „în mână”. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Postul de referent documentaţie ştiinţifică este remunerat în această perioadă cu salarii care pornesc de la 2.000 de lei net lunar şi care ajung la 3.000 de lei "în mână" din al treilea an de muncă în această poziţie.

RomaniaTV.net
18 oct. 2018, 06:46
Angajări pe salarii de 2.000 de lei – 2.500 de lei „în mână”. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

O companie angajează referent documentaţie ştiinţifică pe salarii de 2.000 de lei net în primele şase luni de muncă, ulterior salariul crescând la 2.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii sau superioare cu profil de Biologie, Biochimie, Industrie alimentară, Medicină sau Farmacie. Are, de asemenea, cunoştinţe cel puţin medii de germană şi engleză, ştie să lucreze la PC, poate lucra atât singur, cât şi în echipă şi are iniţiativă.
În primele şase luni angajatorii oferă salarii de 2.000 de lei net lunar, ulterior crescând la 2.500 de lei net pe lună. Din al treilea an de vechime în firmă, salariul creşte la 3.000 de lei net lunar.

Candidatul angajat în acest post va avea 25 de zile de concediu pe an şi abonament la un furnizor privat de servicii medicale.

În ce constă munca omului angajat în acest post:

  • gestionarea documentelor științifice: elaborarea, actualizarea conform reglementărilor legale, arhivarea și îmbunătățirea continuă a documentelor de calitate (fișe tehnice, fișe de securitate, certificate de analiză, etichete, diagrame de flux tehnologic, etc.);
  • utilizarea documentelor de calitate ale furnizorilor/clienților, literaturii științifice, standardelor de calitate, bazelor online de date în vederea elaborării documentelor necesare;
  • colaborarea cu departamentele de Calitate, Vânzări, Achiziții;
  • verificarea și evaluarea documentelor de calitate ale furnizorilor;
  • transmiterea comenzilor către laboratoare pentru efectuarea de analize;
  • actualizarea articolelor în baza de date ERP a societății.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.