Angajări pe salarii de 3.000 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă plătită în această perioadă cu salarii de 3.000 de lei pe lună, potrivit anunţurilor de recrutare publicate pe cel mai mare site de profil. 

RomaniaTV.net
08 dec. 2017, 10:07
Angajări pe salarii de 3.000 de lei pe lună

O firmă angajează inginer execuţie – montaj ţiglă metalică. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în construcţii, e serios, disciplinat, responsabil şi are domiciliul în sectoarele 2 sau 3. 

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de cel puţin 3.000 de lei pe lună, maşină şi telefon de serviciu.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de dispecer transport intern. Candidatul potrivit pentru acest post ştie să lucreze la PC, are experienţă, poate lucra în condiţii de stres şi termene limită, are abilităţi de planificare, organizare, negociere şi de comunicare.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Un grup de laboratoare de analize medicale angajează asistent manager pe salarii nete de 3.000 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în administraţie, domeniul economic sau resurse umane, experienţă în domeniul medical, ştie să lucreze la PC, e responsabil, rezistent la stres, are permis de conducere categoria B. 

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.