Angajări pe salarii de la 1.700 lei la peste 5.000 lei pe lună. Caută oameni cu studii medii – de la cameriste la şoferi

RomaniaTV.net vă prezintă câteva dintre cele mai bune oferte de muncă pentru oamenii care au cel puţin studii medii, disponibile acum pe cel mai mare site de recrutare. Angajatorii caută şoferi, proiectanţi mobilă, montatori mobilă şi cameriste. Iată locurile de muncă vacante şi cum sunt plătite. 

RomaniaTV.net
17 nov. 2016, 11:03

Un mare producător de mobilier profesional angajează proiectanţi de mobilier cu minimum doi ani experienţă în domeniu.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, e bun cunoscător AutoCad 2D şi 3D şi are cel puţin doi ani experienţă în domeniu.
Salariul de pornire oferit e de 2.000 lei – 2.500 lei net lunar, la care se adaugă bonuri de masă, comision. Salariul poate creşte la circa 4.500 lei net lunar.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Uber recrutează şoferi.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum 21 de ani şi permis de conducere de cel puţin un an, e serios, ambiţios, muncitor. Şoferii Uber pot câştiga 5.200 lei pe lună dacă lucrează între 9 şi 10 ore pe zi, cinci zile pe săptămână.

Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O mare companie din domeniul amenajărilor interioare angajează pe postul de montator mobilă.
Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri de până la 3.000 lei pe lună, contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi decontarea transportului în comun la muncă.
Candidatul potrivit pentru acest post e serios, loial, are experienţă în domeniu şi, preferabil, permis categoria B.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un hotel de patru stele angajează pe postul de cameristă.
Candidata potrivită pentru acest post are minimum şase luni experienţă într-un post similar, aspect îngrijit, e responsabilă şi cinstită. Angajatorii plătesc acest post cu salariu net de 1.700 lei lunar, contract de muncă pe perioada nedeterminată, concediu de odihnă.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat în acest link.