Angajări pe salarii de la 1.500 lei până la 2.000 lei pe lună pentru absolvenţi de studii medii

Angajatorii ofertează românii care au cel puţin studii medii cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 2.000 lei pe lună. Iată oferta de joburi cu salariile la vedere, de pe cel mai mare site de recrutare, şi condiţiile de eligibilitate impuse de angajatori.

RomaniaTV.net
24 mart. 2016, 07:53
Angajări pe salarii de la 1.500 lei până la 2.000 lei pe lună pentru absolvenţi de studii medii

O companie angajează un operator facturare pe care-l ofertează cu salarii nete cuprinse între 1.500 lei şi 1.800 lei net pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi ani experienţă într-un post similar, e integru, are simţul umorului, poate lucra independent şi în echipă.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

O firmă angajează pe postul de mecanic auto cu experienţă, pe care-l remunerează cu salariul de 2.000 lei. Candidatul selectat pentru acest post e ofertat cu salariu fix, comision din lucrările efectuate, i se decontează transportul şi i se oferă contract de muncă.
Informaţii complete despre acest post găsiţi aici.

O firmă din Bucureşti angajează un contabil.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii de specialitate, cunoaşte limba engleză, ştie să opereze un PC şi are abilităţi de comunicare. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 1.500 lei şi 1.800 lei net pe lună.
Mai multe informaţii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.