Angajări pe salarii de la 2.000 de lei, la 4.000 de lei pe lună

RomaniaTV.net vă spune cum sunt plătite locurile de muncă cu care sunt ofertaţi românii în această perioadă, dar şi care sunt aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
18 aug. 2017, 06:40
Angajări pe salarii de la 2.000 de lei, la 4.000 de lei pe lună

O firmă angajează pe postul de inginer execuţie montaj ţiglă metalică, pe salarii de cel puţin 3.000 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în construcţii, e serios, responsabil, disciplinat. Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O firmă angajează pe postul de constructor tipare, pe salarii de 4.000 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă solidă în domeniu.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O cofetărie angajează vânzătoare pe salarii de 2.000 de lei – 2.400 de lei pe lună.
Căutăm o colegă care să zâmbească, să fie amabilă cu clienţii noştri şi să-şi îndeplinească bine sarcinile de serviciu. Cu experienţă mai multă sau mai puţină, trebuie să dovedească dorinţa de a învăţa continuu, capacitatea de a lucra în echipă, adaptabilitate la cerinţele locului de muncă, flexibilitate privind programul de lucru. De asemenea, ne dorim să aibă o atitudine pozitiva, capacitatea de a comunica cu clienţii în mod plăcut şi o prezenţă agreabilă, spun angajatorii în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.