Angajări pe salarii de la 2.200 lei la 6.000 lei lunar

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România şi plătită cu salarii care pornesc de la 2.200 lei şi ajung la 6.000 lei lunar. RomaniaTV.net vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 10:37
Angajări pe salarii de la 2.200 lei la 6.000 lei lunar

Oferta de muncă disponibilă în România 

O companie angajează director pentru un complex turistic din România, pe salarii nete de peste 4.700 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin cinci ani experienţă în activitatea hotelieră, are permis de conducere categoria B, calităţi de manager, e dispus să aibă program de muncă flexibil, e prietenos cu clienţii şi cunoaşte o limbă străină.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de peste 4.700 lei lunar, spor de conducere, spor de sezon, maşină şi telefon de serviciu.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

Grupul Hotelier Phoenicia – Perla Majestic angajează inginer constructor structurist pe salarii cuprinse între 4.000 lei şi 6.000 lei lunar.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

O firmă angajează mecanici şi electricieni auto pe salarii nete cuprinse între 2.200 lei şi 3.000 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe tehnice de mecanică auto, cel puţin trei ani experienţă relevantă în service auto, calificare de mecanic auto/electromecanic, cunoştinţe tehnice de diagnoză auto, poate consulta documentaţia tehnică în română sau engleză.

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl poţi accesa la acest link.