Angajări pe salarii de la 2.600 de lei până la 6.700 de lei pe lună

Iată oferta de muncă plătită cu salarii de la 2.600 de lei până la 6.700 de lei pe lună, şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
15 aug. 2017, 11:41
Angajări pe salarii de la 2.600 de lei până la 6.700 de lei pe lună

Un atelier de creaţie vestimentară angajează modelier, croitoreasă cu experienţă şi designer. Angajatorii oferă oamenilor selectaţi pe aceste posturi salarii care pot ajunge la 3.500 de lei – 4.000 de lei pe lună. 

Detalii, în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de account manager, pe salarii de la 2.600 de lei la 4.000 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare, are studii medii, ştie să lucreze la PC, e serios, punctual şi persuasiv. 

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi accesa la acest link. 

O societate specializată în montarea pardoselilor din lemn angajează pe postul de montator parchet, pe salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.500 de euro pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă minimă în montarea pardoselilor şi în lucrări de tâmplarie, e responsabil, energic, serios, poate lucra în echipă, e dispus la deplasări în ţară şi străinătate. Angajatorii oferă gratuit cazare în Bucureşti şi străinătate candidaţilor selectaţi, şi le oferă telefon de serviciu. 

Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.