Angajări pe salarii nete de la 2.000 lei până la 4.500 lei lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România, plătită cu salarii nete cuprinse între 2.000 lei şi 4.500 lei lunar. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
28 feb. 2017, 07:06
Angajări pe salarii nete de la 2.000 lei până la 4.500 lei lunar

Oferta de muncă în România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile pe care sunt dispuşi să le ofere oamenilor selectaţi pe posturile vacante

O firmă angajează pe postul de key account manager, pe salarii de 4.500 lei net lunar.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti pasionat de vânzări tehnice, ai mai lucrat cu mari retaileri de tip DIY pe divizia electro/household, vorbeşti fluent Engleza, eşti familiarizat cu indicatorii tehnici specifici vânzării pe acest segment (garanţii, service).

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl poţi consulta la acest link.

O firmă angajează pe postul de mecanic cu experienţă în reparaţii şi întreţinere de utilaje grele Volvo şi CAT. Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de 2.500 lei net lunar, bonuri de masă, bonusuri de performanţă şi orele suplimentare plătite. 

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează agenţi de vânzări pe salarii cuprinse între 2.000 lei – 2.500 lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare economice sau tehnice, cunoaşte limba Engleză, are permis de conducere categoria B, ştie să lucreze în MS Office, e dispus la deplasări în interes de serviciu.

Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi consultate la acest link şi la acesta.

O firmă angajează pe postul de director resurse umane, pe salarii de 2.000 lei net lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare şi/sau cursuri de calificare în Resurse Umane, are bune abilităţi de comunicare, coordonare şi organizare, are cel puţin doi ani experienţă în recrutare şi administrare de personal. Are, de asemenea, cunoştinţe foarte bune despre legislaţia muncii, ştie să lucreze în MS Office, are iniţiativă şi atitudine pozitivă.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.