Angajări pe salarii nete de la 2.500 de lei până la 3.330 de lei „în mână”

RomaniaTV.net vă spune cum e plătită oferta de muncă disponibilă acum în România, pentru care angajatorii au făcut publice salariile oferite. 

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 05:23
Angajări pe salarii nete de la 2.500 de lei până la 3.330 de lei „în mână”

O firmă angajează pe posturile de reprezentant tehnic şi de inginer chimis. Candidatul potrivit pentru oricare dintre aceste posturi ştie să lucreze la PC, cunoaşte Engleza sau Franceza, e dispus la deplasări în ţară, e dispus să înveţe să lucreze cu aplicaţia ERP. 

Angajatorii oferă salarii brute de 1.000 de euro pe lună candidaţilor selectaţi pe aceste posturi.

Detalii găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la acest link şi aici.

O firmă angajează pe postul de asistent cu funcţii de achizitor. Candidatul potrivit pentru acest post e bun comunicator, ştie să lucreze în MS Excel, cunoaşte Engleza, e atent la detalii şi dispus să înveţe.
Angajatorii oferă pentru început salarii nete de 2.500 de lei, bonusuri de performanţă variabile, telefon mobil.

Amănunte despre acest post găsiţi la linkul care poate fi accesat aici.

O farmacie independentă angajează farmacist pe salarii nete cuprinse între 2.700 de lei şi 3.000 de lei pe lună. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi la acest link.

O firmă angajează pe postul de topograf senior pe salarii nete cuprinse între 2.500 de lei şi 3.500 de lei pe lună. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum trei ani experienţă în măsurători, cel puţin un an experienţă în cadastru, cunoştinţe GIS, cunoştinţe de Engleză şi disponibilitate de muncă pe teren.
Detalii despre acest post găsiţi la acest link.