Angajări pe venituri de la 2.100 de lei la 6.000 de lei net lunar. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă în această perioadă online şi care e plătită cu venituri nete de la 2.100 de lei până la 6.000 de lei lunar. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
19 nov. 2018, 08:47
Angajări pe venituri de la 2.100 de lei la 6.000 de lei net lunar. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Un producător de mobilier angajează tâmplari pe venituri cuprinse între 5.000 de lei şi 6.000 de lei net lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin trei ani experienţă relevantă ca tâmplar în pal melaminat mdf şi, preferabil, are permis categoria B.
Angajatorii ofertează candidaţii cu venituri cuprinse între 5.000 de lei şi 6.000 de lei net lunar, prime, ore suplimentare plătite.
Detalii despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O şcoală privată angajează asistent recepţie pe salarii nete de 2.200 de lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, e sociabil, punctual, are abilităţi de comunicare şi de organizare.
Amănunte despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează operator magazin online pe salarii nete de 2.100 de lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în procesarea comenzilor online, e ordonat, atent la detalii, organizat. Are cunoştinţe privind programele de facturare şi experienţă de lucru în platforme de generarea a awb-urilor.
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post pachet salarial de 2.100 de lei net lunar, decontează abonamentul la transport, contract pe perioadă nedeterminată.
Informaţii suplimentare despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.