Angajări pe venituri de la 2.200 lei lunar la 5.000 lei lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă pe cel mai mare site de recrutare din ţară, pentru care angajatorii au publicat salariile pe care sunt dispuşi să le ofere candidaţilor selectaţi. Iată posturile plătite în această perioadă cu salarii de la 2.200 lei lunar şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
21 feb. 2017, 06:51
Angajări pe venituri de la 2.200 lei lunar la 5.000 lei lunar

Ambasada Canadei angajează pe postul de tehnician întreţinere, pe salarii nete de peste 2.200 lei net lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii şi, preferabil, studii profesionale în instalaţii sanitare şi/sau instalaţii construcţii. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are minimum trei ani experienţă în ultimii cinci ani, într-un post asociat cu mentenanţa tehnică sau alte domenii relevante.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe de bază de lucru la PC, cunoştinţe de bază în mentenanţă, cunoştinţe tehnice generale, e integru, poate identifica şi rezolva probleme tehnice elementare.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează pe postul de montator sistem de încălzire în pardoseală şi degivrări. Candidaţii sunt ofertaţi cu venituri lunare cuprinse între 3.000 lei – 5.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e punctual, muncitor, are cunoştinţe despre instalaţii electrice şi/sau lucru pe şantier, are permis de conducere şi e dispus pentru deplasări în interes de serviciu.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.

O firmă angajează pe postul de inginer construcţii civile pe salarii cuprinse între 2.500 lei – 3.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al Facultăţii de Construcţii Civile, are cel puţin trei ani experienţă într-un post similar, are experienţă în management de proiect, ştie să lucreze la PC, are abilităţi organizatorice şi de prioritizare a sarcinilor, pragmatism si meticulozitate în realizarea sarcinilor atribuite, poate lucra sub presiune, are permis de conducere.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.