Angajări pe venituri nete cuprinse între 1.800 lei şi 4.000 lei lunar

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă în această perioadă în România şi plătită cu venituri nete cuprinse între 1.800 lei şi 4.000 lei lunar. Iată posturile vacante şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
23 mart. 2017, 06:49
Angajări pe venituri nete cuprinse între 1.800 lei şi 4.000 lei lunar

Oferta de muncă disponibilă în România, pentru care angajatorii au publicat salariile pe care sunt dispuşi să le ofere

O companie angajează bucătar pe salarii nete de 4.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum doi ani experienţă într-un post similar, e dispus la relocare în Olimp pentru sezonul de vară, are experienţă în bucătăria românească şi internaţională, e pasionat de meseria sa, e creativ, are excelente abilităţi de lider, are spirit antreprenorial, e bun organizator. Candidatul potrivit pentru acest post e rezistent în situaţii stresante şi atent la detalii.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii de 4.000 lei net lunar, li se asigură cazarea şi trei mese pe zi.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Un distribuitor de uşi, feronerie uşi şi accesorii pentru tâmplărie de lemn angajează cinci oameni pe postul de area sales manager pe venituri nete lunare de 3.000 lei. Studiile şi experienţa nu sunt criterii de eligibilitate la angajare, potrivit anunţului de recrutare. Angajatorii caută pentru acest post oameni optimişti, perseverenţi, buni comunicatori şi negociatori. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.

O firmă angajează web designer pe salarii nete de 1.800 lei lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de HTML şi CSS, cunoştinţe de operare  cu FTP / panouri de control hosting, cunoştinţe cel puţin medii de administrare CMS WordPress.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

O firmă angajează secretar administrativ pe un venit net lunar de 1.800 lei. Candidatul potrivit pentru acest post e sociabil, are iniţiativă, e deschis, calm, creativ, ordonat. Are, de asemenea, cunoştinţe cel puţin medii de Engleză şi cunoştinţe de operare PC. Angajatorii oferă contract de muncă pe perioadă nedeterminată, salariu de 1.500 lei net lunar, bonuri de masă în valoare de 300 lei, telefon si laptop de serviciu, dar şi decontarea transportului în comun. 

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link.