Angajat al primăriei, umilit de edil. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor

Şoferul primăriei Secu, judeţul Dolj susţine că a ajuns bătaia de joc a primarului. Edilul l-a trimis să conducă o maşină aflată pe butuci şi i-a amenajat un birou pe holul instituţiei.

07 feb. 2018, 08:35
Angajat al primăriei, umilit de edil. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor

Şoferul primăriei din comuna doljeană Secu a fost concediat în urmă cu doi ani pe motiv că nu deţinea permis pentru categoria D, să conducă şi microbuzul şcolar. Bărbatul a dat în judecată primăria şi a câştigat procesul, iar în luna ianuarie s-a întors la muncă.

Acesta susţine că din momentul în care s-a reîntors pe postul de şofer în cadrul Primăriei Secu viaţa lui a devenit un calvar. A fost umilit de primar şi trimis să conducă o maşină aflată pe butuci, care stă sprijinită de un tomberon, şi i-a fost amenjat un birou pe holul instituţiei.

„Sunt nevoit să stau pe holul primăriei din ordinul domnului primar. Aici îmi desfăşor activitatea, însă de multe ori nici să stau în primărie, că nu mă lasă. Dacă s-ar putea să mă duc în spatele clădirii şi să nu mă vadă nimeni ar fi cel mai bine. M-a trimis să conduc o maşină aflată pe butuci care stă sprijinită de un tomberon. De când mi-am recâştigat postul de şofer m-a umilit. Nu este normal aşa ceva, iar din această cauză am depus plângere la poliţie pentru nerespectarea hotărârilor judecătoreşti”, a spus Vasile Calotă, potrivit adevarul.ro. 

 Viceprimarul localităţii Secu susţine că nu înţelege de ce şoferul primăriei se plânge că stă pe holul instituţiei, pentru că nu este chiar aşa de frig. „Nu ai atestat nici să stai pe scaun. Ai atestat să stai pe scaun? Nu ai atestat nici să stai în birou. Eu nu i-am interzis când îi e frig să vină se se încălzească. Zilele astea nu a fost aşa frig. Ca şofer stai câteodată şi în frig”, a spus Victor Ţîrei, viceprimarul localităţii.

Scandalul dintre şoferul primăriei din comuna Secu şi edil a ajuns şi în atenţia poliţiştilor. Oamenii legii au întocmit dosar penal după ce primarul nu a vrut să-l primească la serviciu din nou pe Vasile Calotă, deşi deţine o hotărâre judecătorească definitvă.