Angajat de la Drumuri, spulberat de o maşină în timp ce curăţa carosabilul după un alt accident VIDEO

Scene de coşmar pe autostradă, între Pecica şi Arad. Un muncitor a fost spulberat de un şofer care nu a mai putut opri la semnalele poliţiştilor. Alte trei maşini au fost implicate în carambolul soldat cu rănirea gravă a altor trei oameni. Tragedia s-a produs la scurt timp după un alt accident. Vă avertizăm, urmează imagini cu impact emoţional.

RomaniaTV.net
12 apr. 2017, 06:43

Un tir cu cereale s-a răsturnat marţi pe Autostrada 1, iar o echipă de la Drumuri a venit să cureţe carosabilul. Un şofer care a văzut totul a încetinit însă cel din spatele lui l-a lovit în plin pe unul dintre muncitori. De acolo s-a produs un adevărat carambol şi alte trei persoane au fost grav rănite.

Pe imaginile surprinse în direct de o echipă de jurnalişti se vede cum angajatul de la drumuri le face semne şoferilor care treceau pe lângă TIR-ul cu cereale răsturnat. Potrivit stirileprotv.ro, un şofer vine însă cu viteză din spate şi îl spulberă pe bărbat, după care loveşte alte două maşini.

„Ei veneau unul după altul cu viteză. Cel din faţă s-a speriat când a văzut maşinile, dar nu s-a speriat când a văzut maşina poliţiei că acolo trebuia să frâneze. Da maşina poliţiei stătea cu girofarurile pe bandă şi tot… A avut viteză… N-au respectat… Au trecut pe lângă noi cu o viteză”, povesteste un martor.

Martorii spun că maşina care a provocat dezastrul avea volanul pe dreapta, iar şoferul şi pasagerii sunt de etnie romă. Ei povestesc că şoferul care l-a omorât pe muncitor a devenit extrem de agresiv la vederea camerelor de filmat, mai mulţi jurnalişti căzând victimă furiei lui.

Elicopterul SMURD a ajuns l-a faţa locului şi l-a preluat pe bărbat, iar alte două ambulanţe au intervenit pentru celelalte victime. Traficul a fost oprit pentru ca medicii să poartă transporta răniţii la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă.