Angajaţi ai RAR şi un agent de la Paşapoarte Mureş, audiaţi în urma percheziţiilor DGA

Patru angajaţi ai Registrului Auto Român (RAR) şi un agent de la Serviciul Paşapoarte Mureş vor fi audiaţi în urma celor 68 de percheziţii pe care ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) le-au făcut, joi, printre altele la sediul RAR Mureş şi la Serviciul pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Mureş.

RomaniaTV.net
28 dec. 2017, 17:23
Angajaţi ai RAR şi un agent de la Paşapoarte Mureş, audiaţi în urma percheziţiilor DGA

Surse din cadrul anchetei au declarat că percheziţiile DGA la instituţii din Bucureşti şi din judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud s-au finalizat.

În urma percheziţiilor nu s-au dispus măsuri, audierile urmând a avea loc în cursul zilei de vineri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. Vor fi audiaţi patru angajaţi ai Registrului Auto Român şi un agent de la Serviciul Paşapoarte Mureş, potrivit News.ro

La percheziţii s-au depistat sume de bani în lei, euro şi lire sterline la agentul de la Serviciul Paşapoarte Mureş şi la intermediar.

Ofiţerii DGA au făcut, joi, 68 de percheziţii, unele la instituţii publice, în Bucureşti şi în judeţele Mureş şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar privind omologarea şi emiterea de cărţi de indentitate pentru maşini second hand aduse din străinătate.

Citeşte şi PERICOL IMINENT pe şosele! Ce au descoperit inspectorii RAR în urma verificărilor făcute la vehiculele aflate în trafic