Angajaţii unei fabrici din Păuleşti, umiliţi de patronul străin: V-aţi comportat ca nişte animale! Sunteţi dezgustători! VIDEO

Oamenii au fost umiliți, după ce și-au cerut salariile, plătite luna aceasta cu întârziere. Patronul străin și-a catalogat propriii angajați drept „țărani”, „gunoaie” și „idioți”. Întreg scandalul a fost filmat.

09 aug. 2017, 08:29
Angajaţii unei fabrici din Păuleşti, umiliţi de patronul străin: V-aţi comportat ca nişte animale! Sunteţi dezgustători! VIDEO

Angajații fabricii de textile din Păulești au fost chemați pentru ca patronul să le spună că salariile pentru luna iunie sunt pregătite, însă acestea vor fi plătite cu întârziere. Nemulțumiți, oamenii au început să vocifereze, iar atunci bărbatul a început să-i înjure și să-l amenințe, informează Observatorul Prahovean.

„Tăceți din gură! M-am săturat de voi toți! V-ați comportat ca niște animale! Sunteți dezgustători! Duceți-vă dracului, tăranii dracului!”, se arată în înregistrarea făcută de un angajat care a asistat la scandalul monstru.

Furios peste măsură, patronul a continuat să-i insulte pe angajați cărora le-a spus că nu au dreptul să fie nemulțumiți pentru că s-a întârziat o zi pentru plata salariilor.

„Știți ceva, idioții dracului? Cheltuiesc 50.000 de lire pe lună! De ce? Pentru munca voastră îndoielnică (…)„Sunteți cu toții niște idioți! Niciunul dintre voi nu este recunoscător!”, a țipat bărbatul.

Potrivit Observatorul Prahovean, cel care și-a umilit angajații se numește Eleftherios Vanellis. Bărbatul nu ocupă nicio funcție de conducere la fabrica de textile din Păulești, însă angajații îl consideră „șef” pentru că este cel care face plățile. În realitate, administratorul societății este Dimitriou Antreas, un bărbat originar din Cipru, în vârstă de 71 de ani, arată sursa citată.