ANGAJATORI DE TOP 2017. Banca Comercială Română angajează peste 200 de oameni, vineri şi sâmbătă. Ce caută BCR

ANGAJATORI DE TOP 2017. Banca Comercială Română (BCR) a anunţat că angajează oameni noi pe 120 de posturi în structura centrală a băncii, dar şi din reţeaua comercială din Capitală. De asemenea, sunt disponibile 100 de poziţii de internship. Oferta este valabilă la Târgul Angajatori de Top, organizat în zilele de 24 şi 25 martie, la Sala Palatului din Capitală.

23 mart. 2017, 10:32
ANGAJATORI DE TOP 2017. Banca Comercială Română angajează peste 200 de oameni, vineri şi sâmbătă. Ce caută BCR

ANGAJATORI DE TOP 2017. Cele 120 de poziţii deschise pentru recrutare de Banca Comercială Română (BCR) şi puse la dispoziţie la Târgul Angajatori de Top se adresează potenţialilor candidaţi cu studii superioare din Bucureşti, fiind promovate posturi din structura centrală a băncii, dar şi din reţeaua comercială din Capitală, se arată într-un comunicat al băncii.

Totodată, BCR recrutează aproximativ 100 de interni, în cel de-al 10-lea an de program dedicat de internship – Learn @BCR, o pondere importantă aici fiind poziţiile deschise în segmentul IT.

ANGAJATORI DE TOP 2017. Poziţiile profesionale deschise de BCR în Bucureşti şi puse la dispoziţia candidaţilor la Târgul Angajatori de Top 2017: partener clienţi retail, partener servicii clienţi, private banker, manager relaţii corporate, analist financiar, specialist de risc, auditor, programator şi analist business intelligence.

Pe lângă pachetul de bază, aflat la standarde ce depăşesc media industriei, noilor angajaţi ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training şi coaching, pentru integrare şi continuă dezvoltare profesională.

ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informaţii face angajări la cel mai mare târg de carieră. Ce caută SRI

ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informații (SRI) va participa vineri și sâmbătă la târgul de joburi „Angajatori de TOP București”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor. La cel mai mare târg de carieră participă aproape 100 de companii din diverse domenii. Detalii, aici. 

Citeşte şi ANGAJATORI DE TOP 2017. 12 din cele mai dorite 20 de firme, prezente la cel mai mare târg de carieră din Capitală. LISTA COMPANIILOR