ANGAJATORI DE TOP 2017. Standul Serviciului Român de Informaţii, cel mai căutat de către bucureşteni

ANGAJATORI DE TOP 2017. Cel mai mare târg de carieră din Capitală şi-a deschis vineri porţile, sute de oameni trecând pe la standurile celor aproape 100 de angajatori prezenţi. Cea mai mare forfotă a fost însă la standul Serviciului Român de Informaţii (SRI), pentru prima dată la eveniment. 

24 mart. 2017, 13:45
ANGAJATORI DE TOP 2017. Standul Serviciului Român de Informaţii, cel mai căutat de către bucureşteni

ANGAJATORI DE TOP 2017. „Este prima dată când Serviciul Român de Informaţii participă la un astfel de eveniment. Şi pe noi ne-a surprins interesul oamenilor. Ne dorim să fim mai deschişi către public şi mai transparenţi, de aceea ne-am propus să participăm la un târg de job-uri şi să prezentăm oportunităţile de carieră pe care o persoană le poate accesa la SRI”, spune Suzana Neacşa, specialist în resurse umane din cadrul Serviciului Român de Informaţii.

ANGAJATORI DE TOP 2017. Serviciul Român de Informaţii face angajări la cel mai mare târg de carieră. Ce caută SRI

Ea oferă informaţiile pe care potenţialii angajaţi SRI le solicită şi preia CV-urile. SRI are, în oferta de angajare, posturi din zona de informaţii – operaţiuni, analiză de intelligence, limbi străine, juridic, psihologie şi antiterorism.

ANGAJATORI DE TOP 2017. Nu există un profil setat al candidatului ideal, spune Suzana Neacşa, însă un angajat al SRI trebuie să cunoască foarte bine limba română, să aibă o cultură generală bogată şi, cel mai important, să fie cetăţean român.

„Ne dorim oameni talentaţi, inteligenţi, cu energie, cu potenţial, să-şi dorească foarte mult să lucreze în SRI, oameni pe care să-i pregătim, să-i dezvoltăm, să lucreze alături de specialişti şi să devină ei înşişi specialişti”, subliniază ea, adăugând că nu există nici limită de vârstă şi nici de locuri, scrie news.ro. 

ANGAJATORI DE TOP 2017. Pentru a ajunge până la ocuparea unui post în cadrul SRI, candidatul trebuie să treacă prin mai multe etape de selecţie, începând cu un interviu şi o testare psihologică preliminară, continuând cu un al doilea interviu şi terminând cu verificările de securitate.

ANGAJATORI DE TOP 2017. 12 din cele mai dorite 20 de firme, prezente la cel mai mare târg de carieră din Capitală. LISTA COMPANIILOR

ANGAJATORI DE TOP 2017. Cel mai mare târg de carieră din acest an urmează să se desfăşoare la Sala Palatului din Capitală pe 24 şi 25 martie 2017. Detalii, aici.