Angajatul unei firme de curierat, reţinut pentru delapidare. Bărbatul a furat telefoane în valoare de peste 20.000 de lei din colete

Angajatul unei firme de curierat care distribuia colete în judeţul Bacău a fost reţinut de către poliţişti sub acuzaţia de delapidare în formă continuată, după ce a furat smartphone-uri în valoare de peste 20.000 de lei din pachetele comandate on-line de către clienţi la diverse societăţi.

RomaniaTV.net
14 feb. 2017, 16:17
Angajatul unei firme de curierat, reţinut pentru delapidare. Bărbatul a furat telefoane în valoare de peste 20.000 de lei din colete

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, tânărul de 23 de ani a reuşit să sustragă, pe parcursul a două luni, un număr de 20 de telefoane mobile, pe care apoi, în majoritatea cazurilor, le-a vândut la preţuri sub cele ale pieţei. Smartphone-urile erau luate de către angajatul firmei de curierat din coletele pe care, în mod normal, trebuia să le ducă la clienţii care făcuseră comenzi on-line la diverse societăţi.

Prejudiciul constatat în gestiune de către anchetatori s-a ridicat la 20.352,41 lei.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru delapidare în formă continuată. Pe perioada desfăşurării anchetei, s-a reuşit recuperarea unei părţi din prejudiciul creat”, a declarat, marţi, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Bacău, Gabriela Ciobanu, potrivit News.ro.

Reţinut pentru 24 de ore, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunerea de arestare preventivă.

Citeşte şi Trei tineri din Dolj, reţinuţi pentru furturi de peste 80.000 de lei