Angela Ciochină a murit uitată de toată lumea. Care au fost ULTIMELE CUVINTE

Angela Ciochină, una dintre vocile remarcabile ale muzicii uşoare româneşti, s-a stins din viaţă marţi, în apartamentul său. Artista, supranumită solista-păpuşă a Epocii de Aur, va fi înmormântată joi, la Cimitirul Tudor Vladimirescu din Bucureşti, dar până atunci va fi depusă la capela Cimitirului Bellu, unde cei care vor să-i aducă un ultim omagiu pot veni să aprindă o lumânare şi să depună flori.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 19:26
Angela Ciochină a murit uitată de toată lumea. Care au fost ULTIMELE CUVINTE

Angela Ciochină era bolnavă de mai mulţi ani, dar în ultima perioadă parcă începuse să se simtă mai bine, după ce un medic de la spitalul Malaxa i-a prescris un tratament care dădea rezultate. Locuia într-un apartament din Capitală, după ce a vândut proprietăţile moştenite de la familia ei la Târgu Neamţ, pentru a se putea întreţine, întrucât renta de 800 de lei pe lună pe care o avea, după spusele familiei, nu era suficientă pentru necesităţile sale.

Angela Ciochină a fost găsită fără suflare în apartamentul său de femeia care o îngrijea şi care îi făca curăţenie, potrivit unui văr de-al artistei, aflat la capela de la Cimitirul Bellu, unde a fost depusă. Acesta a povestit că în ultima perioadă artista a fost uitată de aproape toţi colegii de breaslă, singura care o mai vizita din când în când fiind soţia lui George Natsis.

„În ultima vreme se simţea foarte bine, ea nu a avut probleme. Aseara era bine, doamna care a avut gija de ea a sunat sa intrebe daca este OK, a zis ca da si dimineata a gasit-o decedata. Trebuia sa ia medicamente, dar se pare ca nu le-a luat. Eu am vazut-o ultima oara acum cateva luni. Sotia vorbea seara de seara cu ea. Ultima oară a spus ca este bine si sa venim pana la ea sa o vedem. Singura persoana care mai venea sa o vada era sotia domnului George Natsis. Dintre colegele de generatie, nimeni. Daca erau invitate la TV, veneau”, a povestit un văr al Angelei Ciochină, adăugând că artista va fi înmormântată joi, la Cimitirul Tudor Vladimirescu.