Angela Similea nu reuşeşte să scape de datorii

Angela Similea are mari şanse să reuşească să-şi vândă vila din Belciugatele, judeţul Călăraşi, după ce a fost asfaltat drumul de acces. Cântăreaţa se chinuie de patru ani să vândă palatul cu 16 camere, însă nu a găsit nici acum un cumpărător. Mai mult, artista a scăzut considerabil preţul, de la 750.000 de euro la 100.000.

04 nov. 2015, 10:25

După moartea soţului ei, Victor Surdu, Angela Similea a rămas singură înntr-o vilă imensă, dar şi cu o mulţime de datorii la bancă. Artista se chinuie de patru ani să vândă casa, însă, fără succes chiar dacă a scăzut preţul considerabil. De vină pentru necazul artistei este chiar drumul de acces.

Citeşte şi Angela Similea are probleme mari cu banii

De curând însă, acesta a fost asfaltat iar cântăreaţa are acum mari şanse să reuşească să vândă în sfârşit proprietatea.

 „Drumul acesta era foarte prost, a încercat, pe când trăia domnul Victor Surdu, să-l repare cumva, a pus nişte dale şi ceva pietriş, însă s-a stricat după ce dânsul a murit. L-a reparat acum primăria din Belciugatele”, a spus o bătrână din sat.

Vila artistei se află în satul Mataraua, comuna Belciugatele, are două etaje şi 16 camere, o suprafaţă utilă de 1.000 mp, un teren de 6.500 mp şi o deschidere la lac de 50 mp, un adevărat rai pentru cine îşi doreşte linişte şi pace.

Banii din vânzarea palatului vor fi împărţiţi între cele două fete ale lui Victor Surdu, şi băiatul Angelei, Sorin Hilgean (42 de ani), stabilit în SUA.

Şi soţii Lis se confruntă cu aceeasşi problemă ca şi Angela Similea. Aceştia vor să vândă vila formată din opt camere de pe strada Tunari din Capitală de câţiva ani.